Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) آیت‌الله‌العظمی عبدالله جوادی آملی امروز هشتم آبان در جلسه تفسیر خود در مسجد اعظم قم گفت: قرآن بر این موضوع تاکید فرموده است که ما بازیگر نیستیم و دنیا نیز بازیچه نیست. وی با بیان اینکه علوم زیادی هستند که به حال جامعه مفیدند، افزود: به ما فرموده‌اند علمی باید یاد بگیرید که بعد از مرگ هم با ما باشد؛ البته طبابت و مهندسی و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. مورد نیاز جامعه است ولی بعد از مرگ نیاز به برج‌سازی و درمان بدن وجود ندارد یا نیاز به سخنران و واعظ نخواهد بود.این مفسر گفت: آن معلومی که بعد از مرگ شکوفاتر می‌شود خدا، اسماء الهی و اقوال حکیمانه و نبوت و انبیاء و ولایت ائمه است و انسان اگر بهشت‌شناس و ولایت‌شناس شد  با عالم محشور می شود.وی افزود: به عالم می‌گویند بهشت نرو و بایست و از عده‌ای شفاعت کن؛ البته کسی که در آخرت عالم محشور شده است این مقام را دارد و معیار نیز آوردن آن حسنه به صحنه قیامت است.آیت الله جوادی آملی بیان کرد: اگر روح انسان طیب و طاهر باشد عمل صالح او را خدا  بالا خواهد برد؛ کسی که برای خواندن نماز شب دستپاچه است و دائما منتظر است تا کی سحر می‌شود.این مفسر قرآن با اشاره به تعبیر مرج البحرین  عنوان کرد: در برخی روایات بیان شده که بحرین وجود مبارک امام علی و حضرت زهرا(س) است؛ که آنطور که آلوسی گفته برخی گفته‌اند اگر درست باشد جزء تاویلات قرآن است و نه تفسیر ولی آلوسی خودش آورده است که وجود مبارک حضرت علی(ع) و حضرت زهرا(س) در نزد من از بحر محیط افضل و اعلم و حسنین به مراتب از لولو و مرجان زیباتر هستند. این مفسر تاکید کرد: اگر در میان علمای اهل سنت همچنین حرف‌هایی وجود دارد آیا جا برای وحدت نیست؟ البته گاهی ما هم کوتاهی می‌کنیم مثلا روز مباهله را باید مانند رز غدیر بحث کنیم و روایات آن را مطرح و گرامی بداریم زیرا این آیه علی و حسنین را یک حقیقت و از نفس پیامبر برشمرد که جایی برای انکار و اختلاف نیست.این مرجع تقلید تصریح کرد: در میان اهل ست نیز مفسرانی هستند که با ما هم عقیده هستند و همین مسئله می‌تواند موجب وحدت باشد و اختلافات جزیی قابل حل است. 

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۴۵۶۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرمخاطب مثل «گیل‌دخت»

  خونه همه هویت ماست. رگ و ریشه ما از میون سنگ و چوب و خشت وگل خونه‌هامونه که سربرمیاره. هیچ‌چیز توی عالم سخت‌تر و تلخ‌تر ازاین نیست که دیگری خونه و کاشانه‌ات روتصاحب کنه. جلوی چشمات جولون بده و نفس‌کش بطلبه واونجا رو به خاک وخون بکشه. این‌طور مواقع حرجی نیست که آدم همه هست ونیست وداروندارش روبده تا خونه‌اش روپس بگیره و اون رو دوباره آباد کنه.» 
درچکیده داستان هم آمده بود: «عالم را آب ببرد، بزرگان و درباریان مملکت محروسه را خواب برده است. در این هیاهو و غوغا، آصف میرزای قاجار رویای تکیه‌زدن بر تخت‌طاووس را دارد و ولایت دارالمرز گیلان را به‌عنوان مقر این طرح و توطئه انتخاب می‌کند، بی‌آن‌که آگاه باشد آنجا گلنار خان‌زاده به یاری دلداده‌اش اسماعیل میرشکار قصد بر باد دادن این رویا را دارند و می‌خواهند طرحی نو دراندازند.» اگر بیننده سریال نبودید، با این جملات دستگیرتان شده که این قصه درباره وطن است و از تاریخ روایت می‌کند اما بر این حکایت چاشنی عشق و دلدادگی را هم افزوده تا فضایی دل‌انگیزتر به قصه دهد. همین وجه البته برگ برنده تلقی می‌شود، زیرا تجربه ثابت کرده، مخاطبان تلویزیون دوستدار قصه‌های خانوادگی با مضامین عاطفی هستند و سریال‌های تاریخی که برای بالا بردن بار دراماتیک خود از این عنصر بهره بردند، موفقیت بیشتری در جذب مخاطب دارند.«گیل‌دخت» نیز ازهمین زمره است؛ اثری محصول مرکز فیلم و سریال معاونت برون‌مرزی رسانه‌ملی که پخش آن در بهار۱۴۰۲ نیز ادامه یافت. با توجه به حیات طولانی که روی آنتن داشت و همچنین قصه گیرا و قاب‌بندی‌های چشم‌نواز توانست مخاطبان زیادی را با خود همراه کند تا جایی که در گزارش‌های اعلامی مرکز تحقیقات صداوسیما تا تاریخ ۲۰اسفند۱۴۰۲، درمقام پربیننده‌ترین سریال سیما در سال ۱۴۰۲ قرار گرفت. این سریال روی آنتن شبکه آی‌فیلم رفته تا برای مخاطبانی که از دیدن آن بازماندند، باردیگر ماجراهای گلنار در دوره‌ای از حکومت قاجار را به نمایش درآورد و از این منظر، نگاهی هم به زیست اجتماعی وسیاسی زنان درآن برهه تاریخی داشته باشد، زیرا همان‌طور که گفته شد، شخصیت اصلی قصه یک زن است.کسی که خلاف جهت آب شنا می‌کند وازاین‌که متفاوت به نظر برسد، نمی‌هراسد. چوب حرف مردم و اهل خانه را می‌خورد اما کوتاه نمی‌آید. در سرای اربابی خانه دارد اما دلش در گرو رعیت‌زاده‌ای شجاع است و بهای این عشق را هم می‌پردازد. 

نوشین مجلسی - سردبیر قاب کوچک

دیگر خبرها

  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (9 اردیبهشت)
  • فال حافظ امروز یک‌شنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ با معنی و تفسیر
  • پرمخاطب مثل «گیل‌دخت»
  • امنیت حاکم بر هرمزگان ناشی از وحدت شیعه و سنی است
  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (8 اردیبهشت)
  • پشت پرده «شیعه» شدن ژوزه مورایس؛ ازدواج با شیدا مقصودلو؟
  • ژوزه مورایس اسلام آورد و شیعه شد
  • سرمربی پرتغالی سپاهان شیعه شد
  • فال حافظ امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ با معنی و تفسیر
  • آیت الله علوی بروجردی: روحانیت در عصر آیت‌الله بروجردی، با سازمان‌دهی ایشان به اوج رسید/ ایشان معتقد بودند ما برای دنیا حرف داریم